DiákToll

 

pdf  1. szám (2012. november)

pdf  2. szám (2013. május)

 

Adventi készülődés

Bár szombaton is iskolába kellett jönnünk, de tanáraink igazi karácsonyi hangulatot varázsoltak nekünk. A délelőtt első felében feldíszítettük osztályainkban a karácsonyfákat, megismerkedhettünk karácsonyi népszokásainkkal és a karácsonnyal a nagyvilágban. A felhőtlen szórakozás több színhelyen zajlott, többek között a tornacsarnokban is, ahol vicces csapatverseny zajlott. Az alsósoknak a Jézuska hozta a karácsonyfát, aminek nagyon örültek. Örömüket énekléssel és játékkal fejezték ki. Ezt követően kézműves foglalkozások keretében szebbnél szebb karácsonyi díszeket készítettünk. Nagyon szép kézműves munkák születtek! A délelőttöt filmvetítéssel zártuk. Az alsósok az Így neveld a sárkányodat 2., a felsősök a Kutyahideg című filmet tekinthették meg.

Zenei TOP 10

 

TOP 10

A legjobb zenék egy helyen!

Tovább olvasom »

SPORT

SPORT

Iskolánk tanulói a sportban is remekelnek.

Tovább olvasom »

DUE Médiatábor

Írta: Novák Henrietta

Iskolánk minden évben részt vesz az Országos DUE Fesztiválon. A 2012/2013-as tanévben egy tényfeltáró cikkel indultunk, amely díjazott lett. A nyeremény a tábor díjának fele (45000 Ft) volt.

Tovább olvasom »

Farsang

Írta: Novák Henrietta

farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek.

Tovább olvasom »