IWEBIX Content Slider

 

KoLibry: a könyvtár “madárkái”

Az idén harmadik éve került megrendezésre a Nyugat-magyarországi Egyetem „Tudásdepo-Expressz” című pályázata keretében a „Tini galopp” című információkeresést, önálló kutatást elősegítő egész napos könyvtári vetélkedő.

Az idén egy Tolnays csapat is képviseltette magát a megmérdtetésen. A KoLibry csapat, azaz Béry Sára, Novák Henrietta és Tóth Kamilla először egy városismereti sétán majd irodalmi totók kitöltésével bizonyíthatták tudásuk.

Tovább olvasom »

A világ legfurcsább állatai #2

Hallottál már a jeti rákról? Tudod milyen elképesztő módon védi magát a spanyol bordázott tarajos gőte? Hallgasd meg ismeretterjesztő állatos műsorunk és tudd meg!

Tovább olvasom »

Tojásvadászat játék

Véget árt húsvéti tojásvadászat játékunk. Az iskola területén elrejtett 30 db fejtörőkkel ellátott tojást szerencsésere sokan megtalálták.

A legügyesebb tojásvadászok:

Tovább olvasom »

Ha péntek, akkor: SuliDuma!

Minden péntekenként a második szünet után meghallgathatod az iskola rádiójának a SuliDumának az adásait. Ha lemaradtál, akkor se aggód! E heti (és arhivált adásainkat) itt a honlapon is meghallgathatod.

Ha szeretnél Te is számot kérni, írj nekünk elektronikusan ITT, vagy keresd Kívánságládánkat a felsősök folyosóján.

Tovább olvasom »

A világ legfurcsább állatai #1

Új rovattal jelentkezik a SuliDuma. A világ legfurcsább állatai címmel hétről-hétre Kovács Rebeka mutat be nekünk néhány különleges állatot.

Hallgassátok meg Ti is az első részt, és ha véleményetek van, szóljatok hozzá rovatunkhoz!

Tovább olvasom »

« Oldal 1, 2, 3 »